Artikel arkiv | februari 2017

ByaNytt 2/2017 Tema Bygga & Renovera

Nya ByaNytt finns hos prenumeranterna nu – eller i en butik nära dig.

Bröderna Skrifvars i Kvevlax skruvar vidare. De har vuxit upp med farfars verkstad och det märks. I Kvevlax byggs det våningshus, i Petsmo kan man bygga havsnära och ByaNytt träffar Marie Håkans och Andreas Envik i Replot som bygger nytt.

Bengt Beijar har varit på skidäventyr till södra halvklotet, Yvonne Hoffmans senaste bok heter ”I Kungens tjänst” och världsmästaren Jarkko Jussila låter kickboxningen ge en extra kick i vardagen. Det här och mer därtill i ByaNytt. Välkommen i vårt sällskap och njut förövrigt av vårvintern!

ByaNytt 1/2017 Tema hälsa & välmående

Årets första ByaNytt är ute nu. De tvättar gärna din bil - Sofia Bergfors och Jesper Ahlbäck vid Kvadratens serviceenhet i Stenhaga – tänk det!  Vi skriver om att må bra, om hur man blir superstark, om Kaj Kantola som var med då Sport hockey bildades, om Minda My och hennes kläder. Inspirerad blir man också av att, inte bara läsa om det utan också, höra det nya ljudkonstverket i Korsholm. Och så var det sängarna – om vad som är en bra säng och vad det är som gör att en säng känns rätt. Välkommen i vårt sällskap!