Artikel arkiv | oktober 2014

ByaNytt 9 / Vöråbilaga

I ByaNytts oktobernummer har vi Vöråtema, i vår bilaga kan du bland annat läsa resereportage, hur det är att driva familjeföretag och att vara storsamlare... Och vad är det som händer på Norrvalla?

Vi har dessutom träffat nya kultursekreteraren i Korsholm, sett Anders Blombergs nybyggda bibliotek i Solf, tittat på vackra foton hos Johan Strand, träffat Maria som stickar till asylsökande och lärt oss om positiv livsenergi Reiki av Linda Österåker. Vi presenterar också årets luciakandidater, kom ihåg att rösta på din favorit. Allt detta och mycket mer i vår nya tidning!

Delta gärna i vår läsarundersökning på webben (klicka här), hjälp oss att förbättra våra tidningar och du kan vinna ett fint pris. Din åsikt är viktig för oss.

Nu är också tiden när det är dags att förnya sin prenumeration, eller varför inte ge bort en gåvoprenumeration till Farsdag eller jul? Alla som förnyar eller tecknar en ny prenumeration under tiden 1 januari till 30 november deltar i utlottningen av en fin cykel från Tähtipyörä i Solf.

Nästa nummer utkommer 26 november 2014.