Libbis ledare: Välbefinnande är skönhet

24 september, 2014 - 10:07 -- Gäst (ej verifierad)

Solen värmer ännu rätt skönt om dagarna men hösten är här. Också i år. Jag har varit en sväng till Örnsköldsvik på ett arbetsuppdrag och kvällsresan hem med färjan från Umeå påminde mig om hur mörkt det är i Finland på nätterna under en stor del av året. Nästan så att man glömmer det när vi fått smaka på sommarljuset en tid. 

Mode och Skönhet är tema för tidningen. Det får mig också att tänka på hälsa. Hälsa och välbefinnande är skönhet i sig. Inte alla förunnat, varken det ena eller det andra, men värt att jobba för. Eftersom jag själv inte kan falla tillbaka på värst mycket yttre skönhet får jag förlita mig på den inre. Bjuda till och gilla läget. Tycker om citatet i stil med ”Lycka är inte att ha allt. Lycka är att vara nöjd med det man har”. 

Nytt är också att vi drar igång en läsarundersökning på Kustmedias hemsida och på Facebook. På förhand säger jag ett stort Tack till er som vill berätta för oss vad ni vill läsa om, ge oss konstruktiv kritik och förbättringsförslag. Den som har mest tur bland alla kan vinna ett fint pris – och vi vinner på att vi får respons och tips. Undersökningen pågår fram till mitten av november och du kan delta genom att klicka här eller på bilden högst uppe på denna sida. Ni är också välkomna att när som helst fylla i och returnera det tipskort som ingår i varje tidning – eller så ringer ni upp. Det går också bra att ”nappa” mig i armen när jag rör mig på fältet. Tack för alla ni som ”håxar” på oss och ger oss tips.

Plock från Genom Libbis Lins:

Bakat goda snabbsemlor / Tack läsare för fin bukett / Min nya klocka

Nästa tidning utkommer 29 oktober. Sköt om Er tills dess.

Vill Du läsa hela tidningen? Prenumerera eller köp som lösnummer.