Libbis ledare: Nu man börjar ”gruva” sig?

29 januari, 2014 - 12:12 -- Gäst (ej verifierad)

Jag undrar om det är nu det händer, som när man är ungefär knappt fyrtionio. Det där att man börjar ”gruva” sig. Att man tycker att det är för mörkt i november och för kallt i januari. Att det är för mycket folk när butikerna har rea och inte minst att man vill vänta med att fatta beslut för att man vill se vad det är för väder. 

Kära nån! Har ”aldrig varit där” men jag känner att jag närmar mig gränslandet. Nå. Jag ska skärpa mig. Möta det nya året med öppna ögon och varje gång jag ”gruvar” mig ska jag fråga mig vad som egentligen kan hända om...? 

God fortsättning på det nya året bästa läsare. Efter juluppehållet är vi tillbaka och verksamheten tog fart från dag ett. Jag är i slutskedet av arbetet med en ungdomsföreningshistorik, som vi också står för ombrytning och tryck av. Ett intensivt arbete där det gäller att våga sätta punkt. Det är bra att tryckdagen är bokad och nu förstår jag bättre varför det finns så många böcker som inte kommit ut – än... Det har, även om det inte är det första uppdraget i sitt slag, varit mycket intressant. Jag har gjort mitt bästa.

Plock från Genom Libbis Lins:

Snart! KAJ på Wasa Teater / Korsholms abiturienters julprogram / Vinterljus

Nästa tidning utkommer 26 februari. Sköt om Er tills dess.

Vill Du läsa hela tidningen? Prenumerera eller köp som lösnummer.