Blog archive | april 2015

Libbis ledare: Det flyter på som det ska

22 april, 2015 - 09:47 -- Sabine Mickelsson

Sedan förra ByaNytt har jag landat på fädernemark och ett bildsvep från resan finns längre bak i nya tidningen som utkommer idag 22.4. Men vet ni, det är svårt att ringa in så många intryck så det blev bara några glimtar. Men bra så. Sedan sist har jag också haft stora influensan, vårstädat mina förråd, varit ut på första båtturen, firat påsk, jobbat hårt och i stunden har jag just fått somriga däck under bilen. Jag har besökt Fina Fanny i Helsingfors och förhandsröstade för säkerhets skull. Det flyter på som det ska med andra ord.  

Världen är liten och där jag var, där och då i Florida, var Korsholmsfödda Tony Terho, på tapeten i radion här. Han gör karriär som kock i USA och härnäst är han frontfigur i en ny matshow på TV som spelas in i Ohio. Jaha, tänkte jag och passade på att träffa honom på riktigt och göra intervju till ByaNytt. Där och då kändes det som att ByaNytt är precis där det händer. 

Jag saknar solen från semestern och här hemma är det tillsvidare lite både vinter och vår. I går var jag i Björköby i ett arbetsuppdrag och vi var några som stod och pratade väder medan vi väntade på att alla skulle komma. Jag frågade vad det månne kommer att bli för slags sommar, vad säger de som spår i grodor? En hade hört om det och påstod att vi har en varm och fin sommar att vänta. Det ni! Glada Vappen och Glad Morsdag och fin Kristihimmelsfärdsdag tills nästa gång!

Plock från Genom Libbis Lins:

Påskbrasa vid Carpella / Chevelle var med i USA / Havet öppnade sig igen!

Nästa tidning utkommer 20 maj. Sköt om Er tills dess.

Vill Du läsa hela tidningen? Prenumerera eller köp som lösnummer